طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش؛ پیش غذایی خاص و خوشمزه

به گزارش مهسان بلاگ، سالاد اندونزی همان طور که از اسمش پیداست، یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که در سراسر دنیا شناخته شده است. این سالاد خوش طعم در کشور ایران هم هواداران زیادی دارد و به عنوان یک پیش غذای سبک مورد استفاده قرار می گیرد. سالاد اندونزی با کشمش یکی از انواع سالاد اندونزی است که با تزیین و ظاهر زیبا برای مهمانی و جشن های خود می توانید تدارک ببینید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش؛ پیش غذایی خاص و خوشمزه

در این مطلب قرار است طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش را برای شما عزیزان به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سالاد اندونزی با کشمش

مواد اولیه سالاد اندونزی کلم برگ سفید و بنفش است اما شما می توانید با اضافه کردن کشمش به آن، این سالاد را خوشمزه تر کنید.

مواد لازم
کلم برگ یا کلم پیچ سفید200 گرم
کلم برگ یا کلم پیچ بنفش100 گرم
کشمش100 گرم
روغن زیتون1/3 پیمانه
ژامبون مرغ یا گوشت150 گرم
سرکه 2 قاشق سوپ خوری
هویج2 عدد
سس مایونز1 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سس سالاد اندونزی با کشمش

در ابتدا بهتر است سس سالاد اندونزی خود را آماده کنید.

  • برای آغاز کار، کشمش ها را به مقدار گفته شده در یک ظرف ریخته و به مدت 2 ساعت بگذارید خیس گردد.
  • بعد از این زمان کشمش ها را از آب خارج نموده، آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن ها خارج گردد.
  • کشمش ها را در داخل یک کاسه ریخته و دو قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنید.
  • در این مرحله روغن زیتون را به ظرف خود اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • برای مزه دار شدن سس سالاد اندونزی، مقداری نمک و فلفل هم به مواد خود اضافه نماید.
  • در خاتمه سس مایونز را اضافه کنید و در داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه سالاد

دقت داشته باشید، قبل از تهیه این سالاد لذیذ، کلم برگ ها را برش بزنید (هم سفید، هم بنفش)، بهتر است این کار را به صورت رشته ای انجام دهید و کلم ها را در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. (استفاده از دو رنگ کلم برگ برای زیباتر شدن ظاهر سالاد است.)

  • هویج ها را با رنده درشت به صورت کاملا یکنواخت رنده کنید.
  • ژامبون ها را (مرغ یا گوشت) به صورت باریک و نواری برش بزنید و آماده کنید.
  • حالا کلم هایی که از قبل شسته و خرد نموده بودید، به همراه هویج و ژامبون در داخل یک ظرف عظیم ریخته و سس آماده شده را از یخچال خارج نموده و به آن اضافه کنید.
  • همه مواد سالاد اندونزی را به همراه سس کاملا با یکدیگر مخلوط نموده، روی ظرف سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

نکات

  • سالاد اندونزی را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با موادی مانند هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، نخود فرنگی و غیره می توانید تهیه کنید.
  • برای تهیه سس سالاد اندونزی می توانید از روغن زیتون، روغن کنجد و حتی آبلیمو بهره ببرید.
  • سرو سالاد اندونزی همراه با غذاهای گوشتی سرخ نموده، بسیار مناسب است.
  • سالاد اندونزی می تواند به تنهایی یک وعده غذایی سبک و خوشمزه محسوب گردد.
  • برای تزیین سالاد الویه می توانید از دستگاه های رنده مخصوص تزیین سالاد بهره ببرید. می توانید هویج را به اشکال مختلف رنده کنید و یا اینکه از خیار شور، گوجه فرنگی های گیلاسی و حتی دانه های انار برای تزئین بهره ببرید.
  • خیلی از افراد تمایل دارند، سالاد اندونزی را به دلیل پروتئین سیب زمینی پخته با این ماده غذایی طبخ نمایند.
  • اگر تمایل به استفاده از ژامبون مرغ یا گوشت نداشتید، می توانید از کالباس در این سالاد بهره ببرید.

سخن آخر

شما بر حسب ذائقه خود می توانید از هر موادی که مایل بودید در طبخ سالاد اندونزی بهره ببرید. به عنوان مثال با اضافه کردن مرغ به مواد اولیه آن، می توانید سالاد اندونزی مرغ به عنوان یک غذای کامل داشته باشید. شما همراهان انگیزه برای تهیه سالاد اندونزی از چه موادی استفاده می کنید؟ تجربیات خود را برای ما ارسال کنید.

tani-buy.ir: مجله تانی بای، مقالات اقتصادی و کسب و کار

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 28 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1401 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 61454

به "طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش؛ پیش غذایی خاص و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش؛ پیش غذایی خاص و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید